Золота пальмова гілка Каннського кінофестивалю! "Життя Адель" в українському прокаті

25.10.2013

 
« Фільм, який невпинно граничить між чимось чудовим та непристойним, адже погляд Кешиша сам по собі перебуває на цій небезпечній межі: цей фільм приковує увагу, персонажі відображають  руйнівні характери з уяви автора, але дійсно лише ризик певної хижості робить можливим відчуття народження нового»
 
Жан-Філіпп Тессе
Cahiers du cinéma, жовтень 2013

 

 

 

 

 

 

 

З 7 ЛИСТОПАДА В УКРАЇНСЬКОМУ КІНОПРОКАТІ 

ЖИТТЯ АДЕЛЬ

Реж. Абделатіф Кешиш
У ролях: Леа Сейду та Адель Екзаркопулус 
2013 / 172’
Дистриб’ютор: компанія «Артхаус трафік»
 
 

Спеціальний показ

Мовою оригіналу з субтитрами українською мовою

Купити квитки

Четвер 7/11 о 20.50

Кінотеатр "Київ"
вул. Червоноармійська, 19
 
У свої 15 років Адель без зайвих думjк знає, що таке зустрічатися з хлопцями. Її життя стрімко змінюється після випадкової зустрічі з Еммою, молодою жінкою з блакитним волоссям, яка покаже Адель, що таке бажання, через яке вона пізнає світ дорослої жінки. На очах у інших Адель дорослішає у постійному пошуку, де врешті віднаходить себе. 

 

Якщо ви хочете дізнатись більше про фільм, запрошуємо вас ознайомитися з присвяченою йому добіркою статей в останньому номері журналу "Cahiers du cinéma" в медіатеці Французького інституту www.cahiersducinema.com/Octobre-2013-no693.html

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema