Посольство Франції в Україні шукає Уповноваженого(-у) з питань технічного співробітництва

10.06.2015

Посада :                                                            Місце роботи:           Тривалість контракту :
Уповноважений(-а) з питань технічного          Київ, Україна                6 місяців 
 
Вступ на посаду: 1 липня 2015 р.
Контракт: 40 год/тиждень
Роботодавець: Відділ культури та співробітництва, Посольство Франції в Україні
 
1/ Портфоліо
 
- Технічна підтримка - участь в розвитку двохсторонніх проектів технічного співробітництва посольства Франції в Україні у сферах охорони здоров’я, навколишнього середовища, державного управління, юстиції та соціальній сфері: організація робочих візитів французьких експертів в Україну, навчань у Франції, участь в розробці угод про співробітництво, організація зустрічей робочих груп.
 
- Зв’язок із французькими експертами, що працюють в Україні над багатосторонніми проектами.
 
- Активне відстеження можливостей співробітництва з багатостороннім фінансуванням, зокрема європейським, для французьких організацій.
 
- Моніторинг Консультативної місії Європейського Союзу в Україні (зокрема у сфері юстиції та верховенства права).
 
- Представництво посольства серед міжнародних донорів, в тематичних робочих групах, на конференціях міжнародних організацій та/чи громадянського суспільства (тематики державного управління, боротьби з корупцією, децентралізації, навколишнього середовища, верховенства права), а також написання звітів/аналізів).
 
- Підготовка до COP21 спільно з іншими відділами посольства.
 
- Гуманітарна допомога/права людини - Представництво посольства як фінансового донора на щотижневих зустрічах (англійською), написання звітів та аналітичних текстів щодо гуманітарної ситуації в країні.
 
- Моніторинг, аналіз документів ООН та написання звітів.
 
- Зв’язок із французькими гуманітарними організаціями, українськими організаціями-партнерами посольства та тісний контакт з українським громадянським суспільством загалом.
 
- Аналіз, моніторинг та оцінка проектів, підтриманих Посольством.
 
- Представництво посольства на конференціях міжнародних організацій та/чи громадянського суспільства на теми захисту прав людини.
 
- Децентралізоване співробітництво – Підтримка партнерських відносин між французькими та українськими територіальними громадами, а також розвиток нового співробітництва.
 
2/ Типи обов’язків
 
- Редагування звітів та аналітичних документів французькою (зустрічі та конференції англійською, російською чи українською).
 
- Широка дослідницька робота (українською, російською та англійською мовами), а також редагування технологічних карток та біографій (французькою)
- Підготовка досьє та редагування робочих нотаток для радника з питань співробітництва та/чи посла.
 
- Робота з адміністративними досьє учасників стажувань ENA, французьких експертів, запрошених в Україну та українців, що виїжджають у відрядження до Франції.
 
- Організація комунікативних заходів щодо гуманітарних проектів Посольства, написання заміток та пресрелізів для веб-сайту (спільно з дипломатичною канцелярією та прес-службою).
 
- Усний та письмовий переклад текстів з французької на українську, з французької на російську і навпаки.
 
3/ Профіль кандидата
 
Знання мов : Обов’язкове володіння французькою, англійською та російською мовами. Бажане розуміння української.
 
Компетентність : Досвід у сфері співробітництва та/чи гуманітарної допомоги ; навички редагування та синтезу текстів ; Володіння веб-інструментами та офісними додатками; Добре знання європейських та міжнародних організацій, міжнародних фінансових інституцій, їхнього функціонування та фінансових інструментів, політичної та геополітичної ситуації в Україні з 2013р. та громадянського суспільства. Зацікавленість у сфері прав людини.
 
Здібності : солідний досвід роботи (мінімум 3 роки), самостійність та відповідальність, чудові комунікативні здібності та презентабельність, особиста зацікавленість в пост-радянських країнах, ініціативність та полівалентність, реактивність та витривалість, вміння працювати в команді та в мережі.
 
Резюме та мотиваційний лист надсилайте на anne.rosenstiehl@diplomatie.gouv.fr та oleg.masyk@diplomatie.gouv.fr

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema