Конкурс фільмів кишенькового формату СЛОВА в рамках Європейського дня мов

30.07.2015

 

ПРАВИЛА КОНКУРСУ
 
ОРГАНІЗАЦІЯ
Британська рада, Гете-інститут, Польський інститут, Посольство Королівства Іспанія в Україні, Французький інститут в Україні та Чеський центр у Києві в рамках Європейського дня мов організовують Всеукраїнський конкурс фільмів кишенькового формату для осіб з 18 років. 
 
УМОВИ УЧАСТІ 
1/ У конкурсі можуть взяти участь громадяни України, що досягли віку 18 років. 
2/ Фільми повинні бути представлені тільки однією особою: режисер, актор або будь-хто інший, хто брав участь у створенні фільму. 
3/ Один учасник може прислати тільки один фільм.
4/ Щоб бути прийнятим до конкурсу кожний фільм повинен:
- бути знятим мобільним телефоном або фотокамерою
- мати тривалість від 30 секунд до 10 хвилин
- може бути змонтованим з використанням звукових доріжок тощо 
- використати (візуально, вербально або в будь-який інший спосіб) щонайменше три з запропонованих українських слів, що мають іноземне походження.
 
УЧАСТЬ 
Учасники конкурсу повинні надіслати свій фільм у форматі DVD (.mkv .wmv .avi .mpg) до 10 вересня 2015 року на електронну адресу: slova.konkurs@gmail.com
Разом з фільмом необхідно надіслати скан паспорта особи, яка представлятиме фільм, а також технічний опис фільму (назва, тривалість, імена та координати осіб, що взяли участь у створенні фільму).
 
ВІДБІР 
Представлені фільми будуть оцінені Спеціальним Жюрі конкурсу за наступними критеріями:
- креативність та оригінальність 
- доречність використання запропонованих слів: бадмінтон, бакенбард, бізнес, гітара, кастаньєти, маскарад, повидло, рандеву, робот, часопис, шинка, шлюб.  
 
ПРЕЗЕНТАЦІЯ
Найкращі фільми будуть представлені під час проведення Європейського дня мов у Києві (27 вересня 2015 року).
 
ВИНАГОРОДИ ТА ВІДЗНАКИ
Автор найкращого фільму отримає сертифікат на подорож для двох до однієї з європейських країн. 
Автори інших фільмів, відзначених Спеціальним Жюрі та гладачами отримають заохочувальні призи від організаторів конкурсу.  
 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema