Конкурс на міжнародні спеціалізовані освітні цикли з державного адміністрування (CISAP)

24.01.2014

Вища Національна адміністративна школа оголошує конкурс для іноземних кандидатів (кінцева дата подачи документів  - 15 лютого) на міжнародні спеціалізовані освітні цикли з державного адміністрування (CISAP) з метою вдосконалення знань у цьому секторі діяльності.
 
Навчання триває від одного до чотирьох тижнів та призначене для осіб, які займають керівні посади в іноземних адміністративних установах, посадовців державних органів та недержавних організацій.
 
Програму організовано  у вигляді конференцій, семінарів і круглих столів. Зміст навчання зорієнтовано на вивчення особливості європейськіх та міжнародних відносин.
 
У 2014 році Вища Національна адміністративна школа пропонує каталог з 26 спеціалізацій, 6 з яких викладаються англійською мовою.
 
 
 
Усю детальна інформація знаходиться на сайті: http://www.ena.fr/index.php?/fr/formation/Cycles-internationaux/CISAP
 
За консультаціями можна звертатись до відділу наукового та унверситетського співробітництва Французького інституту в Україні.

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema