“Час вчити французьку!”: запис на інтенсивні курси. Групи вихідного дня!

15.03.2013

intensiv1

Запис на інтенсивну сесію курсів французької мови розпочинається 11 березня! Новинка! ГРУПИ ВИХІДНОГО ДНЯ!

Вам потрібно швидко і ефективно вивчити французьку?

Групи вранці, вдень і ввечері. Пільговий тариф для осіб, які займаються в групах до 17.00, студентів денної форми навчання, школярів та пенсіонерів за наявності студентського чи учнівського квитка, дійсного пенсійного посвідчення.

Тестування для визначення рівня є безкоштовним.

Нагадуємо, що всі слухачі курсів французької мови Французького інституту в Україні мають безкоштовний доступ до ресурсів Медіатеки, розмовного клубу та консультацій з мови.

ЗАПИС ТРИВАЄ З 11 ДО 22 БЕРЕЗНЯ

КОНТАКТ: 486 92 33, 096 472 27 44

cours_de_francais@ifu.kiev.ua

АДРЕСА: вул. Гончара, 84

intensiv 2

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema