Опера "Кармен" в HD-якості в кінотеатрі Київ!

10.11.2014

Зірки Паризької і Віденської Опер були представлені 8 і 9 листопада в кінотеатрі Київ в рамках кінопоказу опери і балету  “Вихідні в Опері”. 
Ця серія показів дозволила українському глядачу доторкнутись до одних з найкращих спектаклей колись створених у світі в умовах близьких до живого спектаклю. Опери-фільми запропоновані в HD-якості стали прем’єрою в Україні.
 
У виконанні Анни Катерін Антоначі і Ніколая Шукофа, історія розповідає про пристрасну, палку й  водночас деструктивну зустріч жінки Кармен з її коханцем Дон Жозе. Постановка опери налічує близько 115 учасників.
 
Українська публіка змогла в свою чергу відкрити “Лускунчика” Чайковського, “Чарівну флейту” Моцарта, які зачарували 65 і 195 людей згідно з першою статистикою перегляду фільмів.
 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema