Турне «VIve la France!»

02.12.2014

На чудовий концерт за участю відомих французьких та українських артистів, мсьє Олег Скрипка запрошує в своє велике французьке кабаре міс Патсі і мсьє Джонатана Дассена (сина мсьє Джо Дассена) для спільної інтерпретації найвідоміших композиції свого батька. Спеціальний гість проекту — скрипаль-віртуоз Василь Попадюк (Канада).
 
"Ми покажемо французький стиль кабаре, в якому немає ніяких канканів та інших танців, бо кабаре — це насамперед пісня. У нас не буде безіменних танцівниць із «Мулен руж», ми представимо відомих іменитих артистів. Наш формат кабаре — це, між іншим, зараз забута українська традиція, бо довоєнна Україна була на половину в Європі, і цей жанр концертів був дуже популярний. Таким чином, ми відроджуємо наші традиції і в той же момент входимо в європейський сучасний музичний формат."
 
Живий звук прогом 2 год 30 хв. Частина прибутку, отриманого в цьому концерті, буде передана в українські дитячі благодійні фонди. 
 
ЛЬВІВ 2 грудня о 19.00 Львівський Національний Академічний театр опери та балету ім.Соломії Крушельницької 
ХАРКІВ 4 грудня о 19.00 ХАТОБ (Великий зал)
КИЇВ 6 грудня о 19.00 МЦКМ ПУ (Жовтневий палац) 
ОДЕСА 7 грудня о 20.00 Cади Перемоги 
 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema