Запис на зимові супер-інтенсивні курси

30.11.2014

Я говорю французькою інтенсивно!

 

Зимові супер-інтенсивні курси для початківців з 8 до 19 грудня

  • 40 годин навчання за 10 днів
  • з понеділка по п’ятницю з 8:30 до 13:00 (перерва з 10:30 до 11:00)

 

Ви – початківець і хочете швидко здобути базові знання французької мови? Тоді ці зимові курси саме для Вас!

Рівні: А1.1 та А1.2 (модулі 1 та 2)

Аудиторія: молодь та дорослі.

Мета: оволодіти базовими навичками говоріння та письма з французької мови та досягти рівня, достатнього для задоволення конкретних потреб у повсякденному житті (особистих та професійних).

Педагогічний підхід: інтенсивне вивчення сприяє швидкому опануванню навичок говоріння та письма іноземної мови. Пришвидшений темп занять у поєднанні з активною та різносторонньою методикою дозволять вам швидко просунутися вперед, постійно перебуваючи у мовному середовищі. Вас навчатимуть два викладачі, відбір яких здійснюється на основі їхньої компетентності у дисципліні «Французька мова, як іноземна». Вони керуються комунікативним підходом (у говорінні та письмі), який спрямовано на ознайомлення зі структурою мови. З кожним заняттям французької мови ви з задоволенням пізнаватимите лінгвістичні та культурні аспекти, користуючись безкоштовним доступом до медіатеки та відвідуючи культурно-мистецькі заходи інституту.

Ціна : 3 000 грн (пільговий тариф 2 500 грн)

Запис: до 4 грудня

Адміністрація курсів працює з понеділка по п'ятницю з 10:00 до 19:00.

Контактні телефони: 486-92-33 // 486-48-32 // (096) 472-27-44

Електронна адреса: cours_de_francais@ifu.kiev.ua

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema