Круглий стіл з питань рівності між жінками та чоловіками

17.01.2018

Круглий стіл з питань рівності між жінками та чоловіками

Київ, 23 січня 2018 року
 
В рамках масштабної ініціативи "Тур де Франс з питань рівності", яка проходить з жовтня 2017 по березень 2018 року, французькі громадяни мають можливість висловити свої думки з питання рівності між жінками та чоловіками, а також щодо заходів, які вони очікують від органів влади задля забезпечення прогресу в цій сфері. Рівність між жінками та чоловіками стосується всіх громадян світу.
 
23 січня 2018 року з 9.00 по 13.00, Посольство Франції в Україні спробує розширити обміни щодо цієї проблематики, долучивши до них українських жінок у форматі спільних роздумів стосовно питання рівності між жінками та чоловіками.
З цієї нагоди відбуватимуться колективні обговорення за модерації з боку українських та французьких особистостей, які опікуються цією проблематикою за наступними галузевими напрямками: політика, дипломатія, культура, оборона, безпека, економіка. 
Якщо вам від 18 до 30 років, ви є студенткою або починаєте професійну кар’єру - ви можете взяти участь у цих обмінах думками, поділитись своїми міркуваннями стосовно цієї суспільно важливої проблематики та збагатитися досвідом інших, аби врахувати його у проектуванні власного особистісного та професійного розвитку.
 
Учасники круглого столу:
 
Ізбель Дюмон, Посол Франції в Україні
Юдіт Гоф, Посол Великобританії в Україні
Ольга Чубрикова, Директор Департаменту державного протоколу МЗС України
Діана Попова, директор Департаменту культури КМДА 
Олеся Островська, директор Мистецького арсеналу 
Од Букле, Генеральний директор Biocodex
Лариса Бондарева, директор з корпоративного бізнесу Креді Агріколь Банк
Олена Шкрум, народний депутат України 
Олена Сотник, народний депутат України
 
Якщо вам цікаво взяти участь у круглому столі, напишіть кілька слів, чому Ви хотіли би взяти участь у цьому заході на ел. адресу з вказанням номеру телефону: amba-presse.kiev-amba@diplomatie.gouv.fr 
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema