Зустрічі з французькими філософами у книгарні "Є"

17.09.2013

Книгарня «Є» та «Український тиждень» спільно з Французьким інститутом та Інститутом філософії НАН України запрошують на зустрічі з відомими французькими філософами:

19/09 о 18:30

Лоран Буве

Тема зустрічі: «Криза сучасних лівих партій у Європі»

Лоран Буве - професор політичних наук університету Версаля та Паризького Інституту політичних студій, політолог, директор Обсерваторії соціал-демократії Фундації  ім. Жана Жореса.

20/09 о 18:30

Філіп де Лара

Тема зустрічі: «Відлуння великих східноєвропейських політичних репресій ХХ століття у сьогоднішній Європі»

Філіп де Лара – професор університету Париж II (Університету Пантеон-Ассас) (філософія та політичні науки). Досліджує питання антропології тоталітаризму. Співпрацює як критик із відомим у Франції інтернет-виданням nonfiction.fr.

26/09 о 18:30

Філіп Рено

Тема зустрічі: «Мораль і політика: чи це сумісно?»

Автор близька тридцяти монографій та численних статей, Філіп Рено вважається сьогодні у Франції одним з найкращих університетських професорів політичних наук.

Зустрічі проходитимуть французькою мовою з синхронним перекладом.

Вхід вільний.

Книгарня «Є»

вул. Лисенка, 3

Тел.: (044) 235-88-50

 

 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema