Французька весна 2021

31.03.2021

А ось і наш новий сайт, присвячений "Французькій весні": printempsfrancais.com.ua !

На ньому ви знайдете інформацію щодо програми 17-го щорічного національного фестивалю "Французька весна в Україні"!

Фестиваль, який відбувався 16 років поспіль, у 2020-му році взяв паузу з відомих нам причин, щоб повернутися у 2021-му у новому форматі – форматі пленеру.

Пандемія COVID-19 та введені українським урядом карантинні заходи спонукали Французький інститут в Україні, як і всю культурну спільноту, проявити творчість та фантазію, щоб продовжувати живити емоції та давати плід для роздумів своїй публіці, а також запропонувати події, пристосовані до нинішньої ситуації.

Завдяки темі "Просто неба" ми зможемо відвідумати культурні заходи, які зачарують поціновувачів культури, дотримуючись усіх карантинних норм. Ми також пропонуємо вам долучитись до подій, які пройдуть онлайн і до яких кожен зможе підключитись. Умови проведення спектаклів можуть бути змінені в залежності від розвитку епідемічної ситуації та рішення українських державних органів.

Ми з нетерпінням чекаємо на скору зустріч з вами ПРОСТО НЕБА! Слідкуйте за оновленням програми на сторінках наших соціальних мереж та на сайті "Французької весни". До зустрічі з квітня!

Організатори:

Посольство Франції в Україні

Альянс Франсез Дніпро

Альянс Франсез Запоріжжя

Альянс Франсез Харків

Альянс Франсез Львів

Альянс Франсез Одеса

Альянс Франсез Рівне

Парі-ІФ

Партнери:

Генеральні партнери: Компанія TECHOBUD GROUP (TBG), мережа готелів PREMIER та CREDIT AGRICOLE UKRAINE

Ексклюзивний партнер програми кіно та інновацій: UKRSIBBANK BNP PARIBAS GROUP

Офіційний партнер «Французької весни» в Києві: LOUIS DREYFUS COMPANY UKRAINE

Телекомунікаційний партнер: FRANCE 24

Медіа-партнер: UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ

Інституційний партнер: HOUSE OF EUROPE

Фармацевтичний партнер: Laboratoires THÉA

Алкогольний партнер: PERNOD RICARD

Гастрономічні партнери: Le SILPO, FAMILLE « TRÈS FRANÇAIS », французька кондитерська WOLKONSKY, група BEL SHOSTKA UKRAINE

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema