Лінгвістичне стажування у Польщі для вчителів французької мови

23.05.2023

Посольство Франції в Україні (Французький Інститут в Україні) організовує стажування в Любліні, у Польщі, для вчителів французької мови, які викладають в українських школах. Це стажування буде проводитись французькими фахівцями, які наразі не можуть приїхати в Україну.

Мета: покращити професійні навички вчителів, які викладають французьку мову або іншу дисципліну французькою мовою, поглибити свої знання французької мови та застосувати на практиці методи і прийоми викладання іноземної мови, відкрити для себе нові методи викладання, застосувати на практиці набуті знання перед аудиторією, розвинути мережу професійних контактів.

Програма передбачає дві сесії стажування на вибір:

1 сесія у складі 48 вчителів відбудеться з 26 червня 2023 (понеділок) по 27 червня 2023 (вівторок). Виїзд групи автобусом планується напередодні 25 червня (неділя), точний час уточнюється, повернення до Києва – 29 червня (четвер).

2 сесія у складі 48 вчителів відбудеться з 29 червня 2023 (четвер) по 30 червня 2023 (п’ятниця). Виїзд групи автобусом планується напередодні 28 червня (середа), точний час утчонюється, повернення до Києва – 02 липня.

Стажування на кожній з сесій, в свою чергу, буде розділено на дві групи, оскільки два спеціалісти проводитимуть два окремі тренінги, але в один і той же час. Кожна група буде складатися з 24 вчителів та лектора.

Французький Інститут в Україні бере на себе наступні фінансові витрати:

  • проїзд автобусом Київ-Люблін-Київ ;
  • проживання в готелі Campanile (3 ночі в двомісному номері);
  • витрати на харчування (сніданок, обід і вечеря);
  • витрати за стажування

Щоб подати заявку на участь у стажуванні необхідно перейти за посиланням та заповнити формуляр : 

Контактна особа з усіх питань по організації стажування – oksana.burzak@ifu.kiev.ua Оксана Бурзак

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema