Jazz вечір: концерт Cosmicmaurel Trio та Omni Mor Trio

08.09.2014

24 вересня о 19:00

SENTRUM

вул. Шота Руставелі, 16-А

Купити квитки

Cosmicmaurel Trio - злиття запаморочливої ритмомелодики та нестримного ліризму. Музика сильна і крихка, водночас така дика і легка, немов музика, що створюється тут і зараз. Музичне тріо створює диво там, де на нього зовсім не чекають… В Україні тріо виступить у Києві 24/09 спільним концертом з Omri Mor Trio, а також в Одесі в рамках Odessa JazzFest 21/09 та в рамках Chernihiv Jazz Open 26/09.
Склад: Олів’є Морель (фортепіано, музика), Гійом Ліс (контрабас, музика), Джессі Ракотоманга (барабани)
 
Музичний репертуар Omri Mor увібрав не лише класику та джаз, латино і афрокубінську музику, але й андлузькі північноафриканські мотиви. Сідаючи за інструмент, він поєднує елементи найрізноманітніших стилів і жанрів, оскільки останні неабияк відображаються на ньому самому. 
Omri виступає зі своїм тріо і з новим проектом AndalouJazz Project, де воєдино злились дві пристрасті - андалузька музика та джаз. Імпровізуючи з андалузькими мелодіями, так ніби вони є "типовими для джазу", він поєднує їх елементи природньо і гармонійно. 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema