Концерт Гару в Києві

01.10.2016

13 жовтня харизматичний Гару запрошую здійснити з ним космічну мандрівку – зірки, Місяці і безкінечний всесвіт розкішного вокалу !
 
Гару (Garou) – співак з Канади. Простий хлопець з гітарою, він отримав жартівливе прізвище по асоціації з вовком – перевертнем. Ніхто й подумати не міг, що саме під цим ім’ям весь світ підкориться його голосу, який не сплутаєш з іншим, підкориться привабливості його талану. За 17 років Гару встиг виступити в найпрестижніших залах планети, заспівав дуетом з такими зірками поп-музики, як Брайан Адамс та Селін Діон. В 2010 році від виступив на відкритті зимових Олімпійський ігор у Ванкувері. В сезонах 2012-2014 років Гару передавав свій досвіт артистам-початківцям у французькій версії відомого проекту «Голос». В 2016 році Гару знову прийняв участь в цьому проекті. В перервах між зйомками він продовжує гастролювати. У 2014 році випустив альбом різдвяних пісень «Xmas Blues», а в 2015 році Гару присвятив гастролям по франкомовних країнам, Східній Европі та Канаді, де представив програму «Forever Gentlemen», яка включає в себе золоті пісні ХХ сторіччя таких легендарних виконавців як Френк Сінатра, Дін Мартін, Шарль Азнавур, Ів Монтан, Шарль Трене та ін. Гару є володарем багатьох престижних музичних нагород, в тому числі і премії «World Music Awards». 
 
Ім’я Гару стало майже рідним в нашій країні, особливо для всіх прихильників тріумфального мюзиклу «Notre-Dame de Paris». Вже з перших концертів він закохав в себе не тільки Київ, але й усю країну. На своїх концертах Гару не боїться бути щирим і однією свою посмішкою заряджає глядачів чудовим настроєм, а його голос для багатьох прихильників є синонімом ідеалу чоловічого вокалу – сильний та витриманий! 
 
Подаруйте собі незабутню, повну романтики ті мрій, мандрівку, яка дозволить вам відчути кожну струну вашою власної душі

КУПИТИ КВИТКИ

 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema