Концерт гітариста Габріеля Б'янко

05.12.2016

10 грудня о 19.00
Національна філармонія України
Володимирський узвіз, 2


КУПИТИ КВИТКИ

На кожному зі своїх концертів Габріель Бьянко ділиться своїм непересічним талантом, завдяки чому на сьогоднішній день він є одним з провідних гітаристів у світі. Під час своїх виступів на сцені Габріель становить одне ціле із гітарою.  Його гра сповнена кольорами та елегантністю - цей спосіб надає унікальності репертуару, з яким працює музикант, зокрема з романтичною, іспанською музикою, а також з сучасними музичними творами.
Габріель Б’янко – лауреат престижних міжнародних конкурсів, зокрема, у Відні у 2006 році, Guitar Foundation of America у 2008 році у Сан-Франциско, в Мадриді у 2011 році. Він виступає з концертами по всьому світу – Пекіні, Москві, Боготі, Сан-Франциско, Бухаресті, бере участь у майже сорока гітарних фестивалях (у Франції, Німеччині, Іспанії, Чехії, Словакії, Угорщині, Тайладні, Індії, Перу тощо).
Перший диск, що вийшов у 2009 році у компанії Naxos, отримав високу оцінку музичної преси, зворема, таких авторитетних видань, як Classical Guitar Magazine, Guitare Classique та La Guitarra.
Вперше, талановитий гітарист виступить в Україні в рамках Міжнародного фестивалю гітарної музики «Київ-2016». У програмі концерту – твори Х. Туріни, М. Понсе, Н. Кошкіна, Н. Кастельнуово-Тедеско, І. Альбеніса, Ф. Тарреги, Ф. Де Фосси, Н. Коста.

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema