Вища школа (Париж)

06.11.2017

Dear Madam or Sir,

The Ecole normale supérieure of Paris holds a prestigious place within the best universities worldwide. Students are granted stimulating surroundings and a diversified offer for many formations.

International Selection is a great opportunity for your students to join French university excellence. They prepare a Master and ENS graduate Degree. A personal tutor and a grant  give them the best conditions of studies.

Please do not hesitate to let them know about this way to join ENS.

Applications close on November 9, 2017.

Facebook:
https://www.facebook.com/Ecole.normale.superieure.ulm/?hc_ref=ARR572n6MQoA17RUondn6WHbISJQ_CjbOe97I1ywzlvfkQ7zxgyxBKgwMzlx_Iw5H1M&fref=nf

 

Tweet: https://twitter.com/ENS_ULM/status/923829398729576448

Informations: http://www.ens.fr/en/academics/admissions/international-selection

Applications: https://admission.ens.fr/Candidature/s/login/?language=en_US

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema