Європейський день мов. Конкурс на кращий плакат

23.06.2018

Європейський день мов (23 вересня 2018 року)
МИСТЕЦЬКИЙ КОНКУРС НА КРАЩИЙ ПЛАКАТ ПОДІЇ
Дедлайн
Крайній термін подачі плакатів - 8 липня
 

Європейський день мов відзначається щорічно з 2001 року за ініціативою Ради Європи у Страсбурзі для сприяння та популяризації багатомовності в Європі.

Мовне розмаїття - це інструмент досягнення більшого кращого міжкультурного розуміння та ключовий елемент багатства культурної спадщини нашого континенту. Саме тому 800 мільйонів європейців заохочуються вивчати більше мов у будь-якому віці, як у школі, так і поза нею.

Європейський день мов у Києві відбудеться 23 вересня у приміщенні Британської Ради та Goethe-Institut. Існує ряд корисних та захоплюючих заходів для дітей та дорослих, які допоможуть їм більше дізнатися про європейські мови та культуру.

Організатори: Британська Рада, Італійський інститут культури, Goethe-Institut, Польський інститут, Посольство Угорщини, Чеський центр, Французький інститут в Україні.

Цього року організатори Європейського дня мов у Києві оголошують конкурс на кращий плакат, який представляє ідею багатомовності та міжкультурного взаєморозуміння. Найкраща робота буде використана як головний імідж рекламної кампанії Європейського дня мов  у Києві.

Головний переможець матиме можливість працювати з міжнародною командою та отримувати плату за свою роботу. Кращі роботи в кожній віковій групі будуть представлені на Європейському дні мов.

Вікові групи
Учасники конкурсі діляться на три вікові групи, і переможці будуть обрані з кожної:
* Діти: 8 - 12 років
* Підлітки: 13 - 17 років
Дорослі: 18+ років

* Будь ласка, візьміть до уваги, що якщо дитина віком до 18 років є переможцем, письмова згода батьків буде потрібна для показу роботи.

Вимоги до робіт
Формат: A4, jpg або pdf
Кожна робота повинна містити зображення (у яскравих кольорах, якщо на папері), назву та дату події (Європейський день мов 23 вересня 2018 року)
Кожна робота повинна супроводжуватися наступними даними: повне ім'я та вік автора, адреса електронної пошти (батьків, якщо немає 18 років) та номер телефону  (батьків, якщо немає 18 років)

Терміни конкурсу
Всі роботи подаються до 8 липня 2018 року на адресу v.tomenchuk@ifu.kiev.ua та Viktoria.Korzhyk@goethe.de

Результати будуть оголошені 16 липня 2018 року
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema