Запис на іспити DELF Pro : сесія Червень 2018

21.05.2018

DELF Pro - диплом для вашого професійного майбутнього !

З 21 по 31 травня триватиме запис на іспити DELF Pro які проходитимуть в червні 2018 року. 

 

 

Що таке DELF Pro ?

DELF Pro є одним з різновидів Диплому про вивчення французької мови (DELF), який видається Міністерством національної освіти, визнається на міжнародному рівні та діє пожиттєво.

DELF Pro засвідчує здатність його власника спілкуватись французькою мовою у трудовій сфері та сприяє мобільності та професійній інтеграції у франкомовному середовищі.

За своїм задумом DELF Pro є тим стрижнем, який об’єднує різні професії. Компетенції кандидатів оцінюються крізь призму завдань, що є типовими для найпоширеніших ситуацій у професійному середовищі.

 

Мова йде про 4 незалежні один від одного дипломи, які відповідають 4-м першим рівням Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР).

DELF Pro A1
Користувач-
початківець
DELF Pro A2
DELF Pro B1
Незалежний
користувач
DELF Pro B2
 

 

Даний диплом, як і диплом DELF Tout Public, визнається усіма державними установами, префектурами, університетами та іншими вищими навчальними закладами.

Навіщо складати DELF Pro?

·      Підтвердити своє знання французької мови дипломом, який видається Міністерством національної освіти Франції та визнається на міжнародному рівні.

·      Ефективно використовувати свої мовні компетенції у професійному середовищі.

·      Легше інтегруватися на франкомовному ринку праці.

·      Отримати службове підвищення.

·      Змінити рід професійної діяльності.

·      Збагатити власний досвід.

DELF Pro може також бути корисним для тих підприємств, які працюють у франкомовному середовищі та прагнуть навчити своїх співробітників французькій мові, щоб покращити рівень комунікації в колективі.

 

Якщо Ви…

·         навчаєтеся

·         стажуєтеся

·         починаєте працювати

·         працюєте за фахом

·         плануєте змінити професію

… тоді DELF Pro саме для Вас!

 

Для запису та оплати вартості іспиту ми запрошуэмо Вас прийти у Французький інститут за адресою: вул. Олеся Гончара, 84, у робочі дні з 10:30 до 13:00 та з 14:00 до 18:00.

 

Більш детальна інформація та приклади екзаменаційних завдань.

Завантажити формуляр запису (який потрібно заповнити та принести нам).

Оплата проводиться виключно готівкою.

 

ТАРИФИ

Не забудьте взяти з собою Ваш закордонний паспорт ! 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema