Запис на іспити DELF Junior: сесія Червень 2018

21.05.2018

Вам від 12 до 17 років та Ви вивчаєте французьку ?
З 21 по 31 травня триватиме запис на іспити DELF Junior які проходитимуть у квітні 2018 року. 

 

 

 
 

Що таке DELF Junior ?

 

Іспити DELF Junior ідентичні за структурою іспитам DELF Tout Public. Різниця полягає лише в тому що завдання адаптовані до віку та кола інтересів підлітків.

Іспит розрахований на підлітків шкільного віку (від 12 до 17 років) та надає право на отримання диплома ідентичного диплому версії Tout Public.

Іспити незалежні один від одного і кандидат може обрати рівень, який він бажає складати. Кожен екзамен дозволяє оцінити чотири комунікативні навичкиписьмове розуміння та усне розуміння, письмове висловлювання та усне висловлювання.

 

Для чого Вашій дитині складати іспит DELF Junior?

Це дасть їй можливість підтвердити свої знання з французької мови та отримати винагороду за свою роботу в рамках шкільного курсу навчання. Дипломи DELF визнаються в усьому світ, і ваша дитина матиме документ, який діятиме упродовж усього її життя!

Окрім морального задоволення, яке отримує ваша дитина, DELF офіційно засвідчує її компетенції з французької мови, що вимагається вищими навчальними закладами з французькою мовою навчання та майбутніми роботодавцями.

 

 

 

Підліткам та школярам пропонуються чотири дипломи на вибір :

DELF B2
Незалежний
користувач
DELF B1
DELF A2
Користувач-
початківець

DELF A1

 

Більш детальна інформація та приклади екзаменаційних завдань.

 

ТАРИФИ
Оплата проводиться виключно готівкою.

Завантажити формуляр запису (який потрібно заповнити та принести нам).


Не забудьте взяти з собою Ваш закордонний паспорт або ID картку та учнівський квиток !

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema