Вища школа журналістики м. Лілля: конкурс для іноземних студентів 2015

19.12.2014

Дата закриття конкурсу : 27 січня 2015 року

Вища школа журналістики м. Лілля та Інститут політичних студій м. Лілля пропонують магістерську програму на конкурсній основі для студентів та молодих українських журналістів з високим рівнем французької мови, які бажають здобути ступінь магістра з журналістики.
 
Вища школа журналістики м. Лілля відсвяткувала своє 90-річчя в жовтні 2014 року. Школа приймає на навчання іноземних студентів з моменту її заснування в 1924 році. Кожного року в березні, школа пропонує іноземним кандидатам взяти участь в онлайн конкурсі * ( на базі платформи дистанційного навчання з усним інтерв’ю з журі через Skype у приміщенні Французького інституту).
 
Кінцевий термін для запису на "Конкурс для іноземних студентів 2015 " - 27 січня 2015 року на сайті
 
Для навчання, необхідно надати диплом еквівалентний диплому бакалавра.
Студенти, які записались одночасно у Вищу школу журналістики м. Лілля та в Інститут політичних досліджень м. Лілля отримають по закінченню двох років навчання дипломи двох навчальних закладів: диплом Вищої школи журналістики та диплом магістра з журналістики в Інституті політичних студій.

Контактна інформація:

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema