Конкурс: святкуймо разом 30-річчя DELF-DALF !

29.04.2015

Дипломи DELF-DALF відзначають цього року своє тридцятиріччя!
 
Дипломи DELF-DALF, які видаються Міністерством національної освіти Франції, є першими атестатами з французької мови як іноземної у світі. Іспити DELF-DALF розробляються та поширюються Міжнародним центром педагогічних досліджень (CIEP) за допомогою мережі, що складається з більш як 1000 екзаменаційних центрів, утворених, зокрема, при Альянс франсез та Французьких інститутах.
 
З нагоди цієї річниці CIEP проводять протягом травня 2 гри, до участі в яких запрошуються:
Надішліть одну фотографію зі святкування 30-річчя у супроводі короткого репортажу – за адресою 30ansdelfdalf@ciep.fr
Премії для перших 5-ти переможців визначаються за кількістю «лайків», отриманих користувачами на сторінці facebook  CIEP
Детальніша інформація на сайті
Відповідайте щовівторка на одне питання на інтернет-сайті CIEP. Щотижня автори перших 5-ти правильних відповідей отримують приз.
Детальніша інформація на сайті
 
Якщо бажаєте взяти участь, завітайте з 4 травня на сайт ciep.fr
 
Бажаємо успіху !
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema