Конкурс малюнку-оповідання «Croquons la francophonie»

24.09.2014

Клермон-університет та Регіон Овернь відкривають 2-й Міжнародний конкурс « Croquons la francophonie »

Усім франкомовним студентам планети, які записалися на навчання до вишу у 2014-2015 рр.,  пропонується створити «малюнок-оповідання» на тему «Франкомовна інтеркультурність». 
 
« Малюнок-оповідання» повинен містити візуальний компонент (малюнок, комікс, монтаж, колаж, фото…) – фігуратив або абстракцію – який би асоціювався з оповіданням, написаним французькою мовою. Обидва елементи мають стати ілюстрацією даної теми.
 
Учасники змагатимуться за два призи:
- Перший приз: подорож до Оверні та ноутбук 
- Другий приз: подорож до Оверні та планшет 
 
Детальніша інформація на сайті
 
Реєстрація та розміщення малюнків-оповідань на сайті
до 5 січня 2015р. на espace.francophone@clermont-universite.fr
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema