10-та "Французька весна": концерт ансамблю "Le Balcon"

27.03.2013

 

КОНЦЕРТ АНСАМБЛЮ «LE BALCON»

Київ – 27 березня о 19:00
Концертний зал
Національної спілки композиторів України
Львів – 28 березня о 19:00
Львівська обласна філармонія
Вхід вільний

«Le balcon» - це ансамбль із різноплановим репертуаром та змінним складом музикантів: в залежності від проекту до нього приєднуються нові солісти, композитори та звукорежисери і все це заради одного – експериментувати. Саме тому для них існує єдиний принцип - розширювати горизонти класичної та сучасної музики. Музиканти завжди використовують підсилювачи під час своїх концертів, що дає можливість організовувати виступи на будь-якій сцені і тим самим залучати нову публіку. Не дивно, що в таких умовах, сучасна музика з використанням новітніх технологій займає гідне місце в репертуарі ансамблю «Le balcon».

Художній керівник ансамблю Максим Паскаль, який народився у 1985 році, співпрацює з такими метрами музичного світу, як П’єр Булез, Мікаель Левіна, а також радо запрошує молоді музичні таланти.

У рамках «Французької весни» та Міжнародного форуму «Музика молодих», яким керує Богдан Сегін, ансамбль «Le Balcon» виступить у Києві та Львові та представить твори Кіри Майденберг-Тодорової, Хуана Пабло Каренно, Педро Гарсія-Веласкеза, Остапа Мануляка та Жерара Грізе.

За підтримки Французького Інституту в Україні. 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema