Кіноклуб Французького інституту в Україні представляє цикл фільмів ''По-жіночому''

12.03.2014

Кіноклуб Французького інституту в Україні представляє в березні цикл фільмів "По-жіночому"

 
Французький інститут в Україні вітає усіх жінок зі святом 8-го березня і пропонує до перегляду цикл фільмів « По-жіночому»
 
 
вул. Костянтинівська, 26 
 
 
 
Вхід: 25 грн
Покази мовою оригіналу з російськими або українськими субтитрами
 
 
 
 
 
 
 
 
 
► Понеділок 17/03
    19.20

ПОЛІН ВЕДЕ РОЗСЛІДУВАННЯ

Реж. Марк Фітуссі
У ролях: Сандрін Кіберлен, Одрі Ламі
Комедія / Франція / 2012 / 100’
 
Полін покинув хлопець, і сестра запрошує її з собою на відпочинок до Італійської Рів’єри. Замість того, щоб насолоджуватись байдикуванням, Полін переконана, що в готелі трапився злочин, і вона бере на себе роль детектива, вплутуючи в свої розслідування інструктора з плавання. 

 
► Понеділок 24/03
    19.00

ДІВЧИНА, РОЗРІЗАНА НАВПІЛ

Реж. Клод Шаброль
У ролях: Людівін Саньє, Бенуа Мажімель, Франсуа Берлеан 
Драма / Франція / 2007 / 115’
 
Молода спокуслива білявка, ведуча погоди на ліонському телеканалі закохується в романіста, який ніяк не може покинути свою дружину. Стомлена, сексуально незадоволена, нещасна, покинута, вона захоплюється молодим мільярдером із гарної сім’ї, але його переповнює почуття ревнощів. Героїня потопає в сімейних перепитіях і у своїх власних почуттях.

 
► Понеділок 31/03
     19.00

КАМІЛЛ РОЗДВОЮЄТЬСЯ

Реж. Ноемі Львовскі
У ролях: Ноемі Львовскі, Самір Гесмі, Жудіт Шемла
Комедія / Франція / 2012 / 115'
 
Шістнадцятирічна Камміл зустрічає Еріка. Вони пристрасно закохуються один в одного, і в них народжується донька... 25 років потому Ерік йде від Камміл до молодшої жінки. Ввечері 31 грудня Камміл потрапляє в минуле – їй знову 16 років. Вона знову підліток в оточенні своїх батьків, друзів...та Еріка. Чи втече вона і змінить життя обох? Чи закохається вона в нього, знаючи кінець їх історії?
 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema