Чілдрен Кінофест

19.05.2014

Чілдрен Кінофест

Чілдрен Кінофест - щорічний міжнародний фестиваль кіно для дітей та підлітків, який вперше пройде в Україні з 28 травня до 1 червня 2014 року. Київ стане епіцентром кінофесту. Окрім цього, фестивальні події пройдуть в Одесі, Донецьку, Львові, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та інших великих містах України.
 
У міжнародній конкурсній програмі Чілдрен Кінофесту позмагаються 7 повнометражних фільмів з різних країн світу для глядацької аудиторії віком від 10-ти років. Фільм-переможець буде визначений шляхом прямого глядацького голосування. Конкурсна програма буде представлена в 4 містах - Києві, Одесі, Донецьку і Львові.
 
Особливою подією першого Чілдрен Кінофесту стане ретроспектива фільмів Чарлі Чапліна до 125-річчя з дня народження генія німого кіно. 
 
 
Всі фільми будуть показані українською мовою

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema