Вчи французьку з нами цього літа – лети до Франції з Aigle Azur восени

03.06.2019

Увага акція:

Французький інститут в Україні разом із авіакомпанією Aigle Azur проводить розіграш безкоштовного квитка Київ-Париж* серед слухачів літніх інтенсивів 2019 року:

Курс Запис
Інтенсивний ритм / Червень-Липень 03.06 - 07.06
Літній інтенсив / Липень 24.06 - 27.06
Супер-інтенсив / Липень 01.07 - 05.07

*Під безкоштовним квитком мається на увазі 1 безоплатний квиток економ-класу Київ-Париж-Київ на рейси, які виконує компанія Aigle Azur.

До участі в розіграші допускаються студенти віком від 16 років.

Розіграш відбудеться 15.07.2019 серед слухачів літніх інтенсивів Французького інституту.

Здійснення подорожі буде можливим у період з 01.09.2019 по 31.12.2019.

За допомогою Французького інституту переможець має звернутися до авіакомпанії щонайменше за 15 днів до бажаної дати вильоту. Квитки надаються лише за умови наявності вільних місць на рейс. У разі відсутності вільних місць авіаперевізник може пропонувати альтернативні дати подорожі.

Авіакомпанія не оплачує жодних додаткових послуг та витрат, окрім квитка. Переможець має самостійно покрити всі супутні витрати, пов’язані з подорожжю.

Акційний квиток вручається переможцю особисто і не може бути переданий третім особам. Дати подорожі не можуть бути змінені після випуску квитка.

У випадку затримки чи відміни рейсу, або у випадку настання інших непередбачуваних обставин компанія не надаватиме жодних відшкодувань.

Детальна інформація про курси та запис

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema