2-й музичний фестиваль «Андріївський узвіз»

28.05.2013

2-й музичний фестиваль «АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ»

31 травня – 1 червня 2013

вул. Володимирська, 2

31 травня – 1 червня 2013 в самому серці Києва відбудеться другий музичний фестиваль «АНДРІЇВСЬКИЙ УЗВІЗ». Фестиваль присвячений сучасній український культурі, а зокрема музиці. Його програма буде насичена концертами, спілкуванням з артистами, майстер-класами, що просто заповнять майданчик перед історичним музеєм. Вже традиційно музична частина фестивалю  «Андріївський Узвіз» проходить за участі провідних столичних та закордонних артистів. Спектр жанрів досить широкий, але базова лінія лишається одна: весела та інтелігентна музика з потужним корінням у міській культурі. Артисти, запрошені до виступу на фестивалі – це насамперед видатні особистості, творче кредо яких – нести людям свято з веселою посмішкою та гарним настроєм.

п'ятниця 31 травня з 18.00

Big Jump BAND. Солістка - Аніко Долідзе (Київ) 

Laura&Kristina Marti (Київ) 

Інна Желанная (Москва)

ГрозовSka Бенд (Київ) 

Хоронько Оркестр (Санкт-Петербург)

субота 1 червня з 18.00

Топоркестра (Київ)

Пушкін Клезмер Бенд (Київ)

Asea Sool (Тбілісі)

Мандри (Київ)

Перкалаба (Івано-Франківськ)

Фестиваль відбувається за підтримки: Київської міської державної адміністрації, Подільської районної в місті Києві державної адміністрації, Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації, Посольства Франції та Французького інституту,  Посольства США,  ОСН «Вуличний комітет «Андріївський узвіз», Громадської ради «Андріївський узвіз».

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema