Конференція «Зміни клімату, навколишнє середовище та сучасне місто» 29.10.2015 о 14.30

26.10.2015

Посольство Франції в Україні
Національний університет «Києво-Могилянська Академія»

Запрошують на конференцію:


«Зміни клімату, навколишнє середовище та сучасне місто»


29 жовтня 2015 року о 14.30, Київ
Національний університет «Києво-Могилянська Академія»
вул. Сковороди, 2, Староакадемічний корпус

 

Захід проводиться в рамках підготовки до 21-ої Конференції Сторін Рамкової конвенції ООН про зміну клімату (СОР 21, Париж, 30 листопада – 11 грудня, 2015 р.). СОР 21 має на меті підписання нової угоди щодо запобігання змінам клімату на планеті (зокрема, підвищенню температури не більше, ніж 2°C до 2100 року), і в цьому контексті ця подія матиме глобальне значення.

Для виконання амбітного завдання, яке ставлять перед собою Сторони Конференції, необхідно суттєво зменшити рівень викидів парникових газів, а це не можливо без докладання спільних зусиль на всіх рівнях - від глобального до місцевого, від науковця до простого школяра, від можновладця до пересічного громадянина. Кожен з нас робить внесок у зміни клімату, а отже кожен має зробити свій вибір - політичний, громадський, особистісний. Тому метою нашого заходу буде обговорення нагальних питань змін клімату, їхніх наслідків для довкілля і суспільства, а також практичних кроків протидії змінам клімату та перетворення наших міст в осередки сталого розвитку.


Програма конференції

Робочі мови конференції українська та англійська. Буде здійснюватися переклад.

Вхід вільний.

Для участі необхідно зареєструватися он-лайн до 27 жовтня включно.

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema