Літературний чай. Культуртека - революція в житті читача

29.11.2016

Літературний чай у Французькому інституті
«Культуртека» - революція в житті читача
 

2 грудня о 19 год.

Французький інститут в Україні / Медіатека
вул. Гончара, 84
 
Культуртека – це революційна цифрова платформа. Створена Французьким інститутом, вона надає читачам мережі французьких культурних закладів доступ до вражаючої кількості книг, аудіокниг, відеоматеріалів, газет, журналів, музичних записів та ресурсів для вивчення французької мови…
 
Кілька цифр про Культуртеку: 93 країни вже під’єднані, близько 150 000 користувачів, від 2000 до 2500 відвідувачів на день та більше 70 000 одиниць в каталозі.
 
Ви заінтриговані Культуртекою? Маєте бажання зареєструватися на платформі? Хочете краще познайомитися з її ресурсами та функціями? Приходьте, Валентина Стукалова, завідувачка нашої медіатеки, розповість про всі цікавинки цієї платформи.
 
Французькою та українською мовами
Вхід вільний
 
За підтримки кондитерської  "Волконський"
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema