Медіатека відкривається після канікул

31.08.2021

Дорогі друзі!

Медіатека відкривається після канікул з 1 вересня!

Чекаємо вас у нашому приміщенні за звичайним розкладом – з вівторка по четвер з 12:00 до 19:00, у п’ятницю з 12:00 до 20:00 та у суботу з 11:00 до 15:00 – з дотриманням таких санітарних норм:

  • Перебування у медіатеці тільки у масці
  • Дезинфекція рук відразу після входу до медіатеки
  • Допускається одночасне перебування у медіатеці не більше 15 осіб, включаючи дітей
  • Наразі можливі запозичення та повернення документів, але ще не робота у читальному залі
  • Фізична відстань, яку слід дотримуватись,- не менше двох метрів
  • Наші приміщення регулярно провітрюються та дезінфікуються

Якщо ви віддаєте перевагу попереднім замовленням та швидким візитам, щоб їх забрати, як то було раніше із послугою Click&Collect, ви можете повідомити нас і домовитися про зустріч електронною поштою або телефоном.

Будемо раді бачити вас!

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema