Франконіч / Dj Masemoiselle Charby та Harry Cover

13.03.2016

Френч мікс у виконанні 2-х французьких діджеїв протягом ФранкофоНочі!
Мадемуазель Шарбі та Гаррі Кавер їдуть до України, щоб влаштувати грандіозний мікс «ФранкофоНіч – 2016»!
У четвер, 17 березня, у клубі «Арсенал» (м. Львів) та у п’ятницю, 18 березня, у клубі «Атлас» (м. Київ), двоє відомих у Франції діджеїв ліонської ночі влаштують дискотеку для франкофонів України.
 
Вхід вільний, 18+
 
ЛЬВІВ, 17 березня о 22.00 / Клуб «Арсенал», вул. Підвальна, 5
КИЇВ, 18 березня о 23.00 / Клуб «Атлас», вул. Артема, 37-41
 
Діджей ГАРРІ КАВЕР
Колишній ведучий на радіо FERAROCK, діджей ГАРРІ КАВЕР – справжнє НЛО на сучасній музичній сцені, адже він суттєво відрізняється від усіх інших діджеїв. Цей дивовижний юнак родом з ліонського регіону «спеціалізується» на музичних переспівах, які англійською мовою звучать як «кавер». Звідси в діджея таке інтелігентне ім’я!
 
Упродовж десяти років ГАРРІ КАВЕР тішить публіку беззаперечними хітами з історії музики, пропонуючи їх щоразу у новій неочікуваній і дивовижній версії, абсолютно не схожій на все, що було до цього. Затятий колекціонер, фанатичний шанувальник імпровізацій, реміксів & мешапів, він наче справжня нишпорка відшукує найоригінальніші версії музичних творів, а тому вважає себе не стільки діджеєм, скільки «провідником музики, що пройшла переробку" !
Діджей ГАРРІ КАВЕР – це єдиний у Франції діджей, який володіє унікальною колекцією (близько 90000 пісень в різних музичних стилях – фанк, джах, соул, свінг, панк, рок, поп, метал, ска, регбі, елестро тощо), цілковито присвяченою оригінальним версіям. Незрозумілий для одних, геніальний для інших, діджей ГАРРІ КАВЕР вражає своєю оригінальністю та непередбачуваністю, а його хіти – як учорашні, так і сьогоднішні – нікого не залишать байдужими!
Працював як діджей у закладах: Ninkasi / Le Sirius / Le Nakamal / Red House / la Marquise et habitué de Ayers Boat Rock (69) / Le Dirty Old Town / Little Soba (42) / Le Poulpe (74) / Le BSM (57) / Le Red Rock Café (38) / Le Mama Shelter (13) / Le Divan Du Monde (75)
 
МАДЕМУАЗЕЛЬ ШАРБІ
Десять років, проведених на танцювальних майданчиках у якості діджея, аж ніяк її не втомили. 
Навпаки, актриса за фахом, вона не лише тонко відчуває як класичні композиції, так і різнопланові сучасні хіти, але й органічно почувається на сцені. До її колекції входить безліч творів – від найвідоміших інтернаціональних шлягерів 80-х років до рок-хітів 90-х та сучасного електро-клабінгу і, звичайно ж, соула. Її музичні добірки формуються навколо дивовижного всесвіту і є відображенням її різноманітних талантів. 
Мешкаючи в Ліоні, звідки вона родом, Мадемуазель Шарбі регулярно виступає у Nuits de Fourvière та ліонських клубах. Також її можна було почути у найрізноманітніших місцях, як-от: Les 3 baudets (м. Париж), le Fil (м. Сент-Етьєнн) або трансбордер (м. Ліон). Протягом останнього року співпрацює з культурним закладом Lavoir Public (м. Ліон) у складі колективу, що відповідає за формування програми закладу.
 
У свій другий візит до Україні вона виступатиме разом з давнім «спільником» - діджеєм Гаррі Кавером.
 
 
 
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema