Благодійний концерт Олега Скрипки "Великі французькі вечорниці"

10.04.2015

ВЕЧІР ПРОХОДИТЬ ПІД ПІДВИСОКИМ ПАТРОНАТОМ ПОСЛА ФРАНЦІЇ В УКРАЇНІ ПАНА АЛЕНА РЕМІ
 
18 квітня о 19.00 
Hôtel Intercontinental Kyiv / вул. Велика Житомирська, 2а 
 
«Великі французькі вечорниці» – ексклюзивний проект Олега Скрипки. Це якісна музика на перетині французького шансону, своєрідний ковток повітря, здатний вгамувати естетичну спрагу шанувальників смаку і стилю. 
 
Обраний Олегом Скрипкою для цієї програми стиль «французький шансон» вважається вишуканим, як у Франції так і у Європі загалом. Це ознака високого стилю. Своїм проектом музикант відкриє глядачу багату, неповторну та якісну музичну історію, об’єднає франкомовну діаспору та любителів французької культури в Україні. 
 
Запланований концерт – продовження світової традиції джаз-кабаре, де панує атмосфера відкритості, щирості та елегантності. У ході програми Олегом Скрипкою буде виконано світові хіти у несподіваних інтерпретаціях. Феміністичний марш «Rien De Rien», «Tombe la neige», «Padam, Padam» та багато інших. Спеціально відтворені аранжування цих пісень занурять слухачів в атмосферу паризького мистецького кварталу. Вони збуджують солодку ностальгію за романтичним минулим. Гості концерту зможуть насолодитися елегантністю та витонченістю цієї музичної спадщини.
 
Завдяки зібраним коштам з продажу квитків БФ «Відкриті серця України» придбає хірургічні інструменти для Науково-практичного медичного центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України.
 
Тривалість програми – 1 год. 30 хв.
Склад: вокал – Олег Скрипка, музичний супровід – оркестр «Джаз Забава» (з 5 музикантів).
 
Квитки на сайті www.karabas.com
Вартість 600 - 900 грн
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema