Шукаємо франкофонних студентів для супроводу спостерігачів на парламентських виборах

15.10.2014

Асоціація українських студентів у Франції, НГО Сosmopolitan Project Foundation та Представницький комітет українських товариств у Франції направляють близько 100 французьких спостерігачів на вибори, задля забезпечення прозорого виборчого процесу, щоб українська громада могла здійснити своє волевиявлення демократичним шляхом. Оскільки ми віримо у розбудову довготривалих привілейованих французько-українських відносин, до делегації була включена максимальна кількість студентів та молоді.
 
Завдяки цьому досвіду більше ніж 40 молодих людей та студентів познайомляться з Україною та українцями. 
У рамках цього проекту ми плануємо задіяти переважно місцевих мешканців безпосередньо у пунктах спостереження. Нас цікавлять у містах Київ, Житомир, Черкаси, Суми:
 
- студенти для супроводження спостерігачів та перекладу 26 жовтня (з володінням англійської чи французької мови)
- родини чи студенти волонтери для прийому та розміщення на ночівлю з 25 до 27 жовтня (2 ночі).
 
Якщо Вас зацікавила дана інформація просимо контактувати за електронною поштою: legislatives_ukraine2014@yahoo.fr
 
Впевнені, що можемо розраховувати на підтримку українців у найкращій організації такого відповідального заходу як міжнародне спостереження виборчого процесу та знайомство з Україною та її культурними цінностями. Ми заздалегідь вдячні Вам за будь-яку допомогу, яку ви можете надати.
 
Анастасія Фомічова, Віце-президент Асоціації українських студентів у Франції
Кантен Гіємен, Президент НГО Cosmopolitan Project Foundation
Наталія Пастернак, Президент Представницького комітету українських товариств у Франції
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema