Запис на іспити DELF Pro : сесія Червень 2017

18.05.2017

DELF Pro - диплом для вашого професійного майбутнього !
З 17 по 26 травня триватиме запис на іспити DELF Pro які проходитимуть у червня 2017 року. 

Що таке DELF Pro ?

DELF Pro є одним з різновидів Диплому про вивчення французької мови (DELF), який видається Міністерством національної освіти, визнається на міжнародному рівні та діє пожиттєво.

DELF Pro засвідчує здатність його власника спілкуватись французькою мовою у трудовій сфері та сприяє мобільності та професійній інтеграції у франкомовному середовищі.

За своїм задумом DELF Pro є тим стрижнем, який об’єднує різні професії. Компетенції кандидатів оцінюються крізь призму завдань, що є типовими для найпоширеніших ситуацій у професійному середовищі.

 

Мова йде про 4 незалежні один від одного дипломи, які відповідають 4-м першим рівням Загальноєвропейських рекомендацій з мовної освіти (ЗЄР).

DELF Pro A1
Користувач-
початківець
DELF Pro A2
DELF Pro B1
Незалежний
користувач
DELF Pro B2
 

 

Даний диплом, як і диплом DELF Tout Public, визнається усіма державними установами, префектурами, університетами та іншими вищими навчальними закладами.

Навіщо складати DELF Pro?

·      Підтвердити своє знання французької мови дипломом, який видається Міністерством національної освіти Франції та визнається на міжнародному рівні.

·      Ефективно використовувати свої мовні компетенції у професійному середовищі.

·      Легше інтегруватися на франкомовному ринку праці.

·      Отримати службове підвищення.

·      Змінити рід професійної діяльності.

·      Збагатити власний досвід.

DELF Pro може також бути корисним для тих підприємств, які працюють у франкомовному середовищі та прагнуть навчити своїх співробітників французькій мові, щоб покращити рівень комунікації в колективі.

 

Якщо Ви…

·         навчаєтеся

·         стажуєтеся

·         починаєте працювати

·         працюєте за фахом

·         плануєте змінити професію

тоді DELF Pro саме для Вас!

 

Більш детальна інформація та приклади екзаменаційних завдань.

Завантажити формуляр запису (який потрібно заповнити та принести нам).

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema