Концерти гурту Alex Renart

23.07.2014

2/09 • КИЇВ • ВХІД ВІЛЬНИЙ

Music Bar GogolBARdello
вул. Шота Руставелі,16а
Алекс Ренар - автор, композитор та виконавець в одній особі. Його музика – це тонке поєднання пісні, репу, джазу мануш, регі та соул. Це ковток свіжого повітря у просторі репа та французького шансону. 
 
Виконавець майстерно поєднує тексти та еклектичну музичну культуру, музикант не зраджує своємцу капелюху. Алекс Ренар – поет, який невпинно підкорює французьку музичну сцену. У 2002 році, він заснував гурт «Oncle Slam», що грала у стилі хіп-хоп джаз фанк і підкорила слухачів на фестивалі «Франкофолі» в Ля Рошель. 
 
Протягом останніх двох років він присвячує себе сольній кар’єрі, випускає альбом «Tempète de Fables» - різнобарв’я музичних стилів – джазу мануш, французького шансону, приправлених нотками репу. В альбомі також приедставлений чудовий дует з ZAZ. Піаніст і композитор Жермен Гюйо та гітарист Фред Ляфарж залишаються його незмінними колегами як у студії так і на сцені. 

29, 30, 31/08 • РІВНЕ

4/09 • ХАРКІВ

5/09  • ДНІПРОПЕТРОВСЬК

6/09  • ОДЕСА

 

 

 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema