Вистава "БлаБлаБла" від компанії D.N.B.

13.04.2016

БлаБлаБла
Постановка Марлен Буніор
За участю: Марлен Буніор, Софі Кастельнік, Шарлі Бланш
В ролях: Марлен Буніор
 
17 квітня о 19.00 / Молодий театр
 
БлаБлаБла... Оце так дивна і смішна назва! 
 
Така собі маленька клоунеса вривається до зали і прожогом летить на сцену, намагаючись втекти від дітей. Вони сміються з БлаБлаБла, тому що вона не вміє розмовляти. І що? БлаБлаБла розмовляє дивною мовою, яку не відразу розуміють, але яку чудово уловлюють та схоплюють зміст сказаного. Вона, крім цього, настільки мила, ця БлаБлаБла! До того ж, дуже кумедна!...
 
Поступово під час спілкування з глядачами БлаБлаБла відкриває для себе і для інших музичні інструменти, які прийшли з навколишнього світу, як справжнє диво. 
 
Саме тут відкривається її талант! Марлен Буніор – вражаюча! Вона вміє грати на всіх інструментах; навіть на тих, існування яких ніхто навіть не здогадувався, настільки  здалека вони приїхали. До того ж, вона співає! Який гарний голос. Вона подалася до незвичної та виховної подорожі навколо світу, показуючи людей з країнами, які вона відвідала. Вона весела, а її майстерність - багатогранна. Акторка додає багато маленьких деталей, які можуть зрозуміти лише дорослі, проте всі глядачі опиняються зачаровані її талантами. Діти – вражені манерами й трюками маленького різнокольорового міма, а дорослі насолоджуються грою і гумором, всі захоплені музикою з чотирьох кінців світу. 
 
Розумний і веселий спектакль для дітей від 5 років і до 99.
 

Дякуємо всім, хто останнім часом цікавиться діяльностю Французького інституту в Україні. З моменту відновлення його роботи невеличкою командою, 1 вересня 2022 року, ФІУ адаптував свою діяльність до нових пріоритетів. Разом із Французьким ліцеєм ім. Анни Київської та мережею Альянс франсез в Україні він залишається на службі нашої дипломатії впливу у цій країні. Відтак, я запрошую Вас переглянути ці декілька сторінок, щоб ознайомитися з проектами, які було здійснено упродовж цього першого року війни, дізнатися про нашу діяльність, про те, хто є нашими партнерами, про наші досягнення, а також про труднощі, з якими ми стикаємося. Сьогодні ФІУ є єдиною іноземною культурною інституцією в Україні, яка приймає публіку. І це – ще один спосіб для нас підтримати цю країну в її протидії агресії.
Дякуємо за Ваш візит.

 

Олів’є ЖАКО
Радник з питань культури та співробітництва – Посольство Франції в Україні
Директор Французького інституту в Україні


ПОРТАЛ СЛУХАЧА КУРСІВ

ПОРТАЛ МЕДІАТЕКИ

mediatheque

КУЛЬТУРТЕКА

portail du cinema